Tuesday, January 31, 2006

Första bandsläppet

Dett är vad första bandsläpet till sommarens festival innehöll: kent (S), Deftones (US), The Car-digans (S), Amadou & Miriam (ML), Trivium (US), The Mitchell Brothers (UK), Juana Molina (ARG), Disco Ensemble (SF), The Gossip (US), Soilwork (S), Circulus (UK), Burst (S), Max Peezay (S), Animal Alpha (N), Kristian Anttila (S), Montt Mardié (S), Pascal (S), Torgny Melins (S)

Ett i min mening ganska trist släpp där det egentligen är inget som får mej att verkligen vilja åka till hultsfred. Men dte är ju bara första släppet så det blir nog bättre ju fler artisetr som släpps. Men som sagt, detta släppet var ingen höjdare.
Här följer mina kommentarer om några av banden:
kent: Världens mest överskattade band. Där kunde rockparty gott ha lgt pengarna på något mer spännande.
Deftones: Inte direkt något jag lyssnar på och därför totalt intetsägande för min del. Kommer nog inte att se denna spelning.
Cardigans: Ett rätt trist band enligt mej även om dom har gjort några halvbra låtar.
Kristian Anttila: En av dom få intressanta bokningarna i detta släpp. Gillar hans första platta, ska bli kul att se live.
Montt Mardié: Det jag har hört av honom hitills är helt ok, inte omöjligt att man går och kolalr på om man inte gör något annat just då. Kändes som en rätt väntad bokning, även fast jag inte förväntade mej den redan i första släppet.
Torgny Melins: Dom är ju lite roliga just nu men frågan är hur heta dom känns till sommarn när dansbander-skivan har spelats till leda på olika fester.

Det var vad jag tycker om några av bokningarna. Nu håller jag tummarna för att hårdrocks/metalkvoten ska vara uppfylld för i år samt att det kommer någr riktigt intressanta akter i kommande släpp.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home