Monday, May 22, 2006

Back from stockholm and K1

Så var man tillbaks i vackra karlskoga efter en helg i stockholm. I stockholm var jag och tittade på K1, det avr väl måttligt roligt egentligen så ja gägnade mest tiden till att titta på brudar och kändisspana. Men visst hade fightingen sina poänger den också även om jag inte är särkilt intresserad av kampsport.
Efter galan åkte vi in till stan en stund för att dricka liet öl och så där. Vi vadle ut den irländska baren jag och fredrik satt på i höstas när vi hade vart på white stripes. När vi skulel gå in där fick vi dock veta att åldersgränsen var 23 på lördagar men den snälla dörrvakten släppte in oss i alla fall, då blev vi tacksamma. Därinen drack vi lite öl och tittade på ESC men gick därifrån typ när röstningen höll på. Då sökte vi oss ner mot stureplan och kollade runt lite där. Jag och nilsson vilel gå in på spy bar för att kolal hru det är där sen dom bytte stil men marcus avr tråkig och ville åka tillbaka till hotellet och sova så vi gjorde det.
I morse åt vi en jättenytig frukost bestående av cheeseburgare och glass. Sen körde vi fel på vägen hem och fick ta vägen över nyköping och katrineholm. Vi skyllde på nilsson.
Lordi var nog värdiga segrare i ESC även om det är synd att man inte längre kan mobba finland för att dom aldrig har vunnit
Men dte var en trevlig helg, krönt med ett underbart guld i hockey-vm. Så sjukt stort att vinna VM samma säsong som man vinner OS liksom.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home