Sunday, July 30, 2006

Mer om helgen

Nu kommer lite mer berättelser från helgen.
Jag fick en guidad tur av västerås, det var trevligt. Sen köpte jag en skiva, det blev MArtah Wainwrights platta, har inte lyssnat på den än men den är nog ytterst trevlig. Och så åt jag en bit lasagne också, den var typ skitgod (speciellt som jag inet ahde ätit sen frukost och klockan var typ efter två). Skulle dricka cola (eller ja pepsi men dte är ju samma sak ju) till den tänkte jag men tog fel och fick pepsi max istället, pepsi max är typ mycket mindre god än äkta pepsi.
Så kolalde vi på typ film också, kill bill ett och två (dom är typ tokbra) och fanotmen på operan (den var inte lika bra). Och så såg vi på typ tre skitbra teckande serier, simpsons, family guy och american dad (american dad var minst bra). Makaroner åt vi ockå, och nachotallrik. Det var typ gött. Och så prata jag lite dialekt ibland också, det är alltid trevligt.
När jag skulle hem idag så missade jag ett tåg typ precis när jag kom så jag fick vänta på att dte skulel gå ett till i ungefär två timmar, det var lite jobbigt men jag hade sällskap under tiden så det var inget större problem. Och sen var biljetterna slut så jag fick köpa en mycket dyrare biljett på tåget, och dessutom byta plats i arboga. Men jag kom ju hem i alal fall, dte är ju huvudsaken. Nu är jag lite trött, men jag var tröttare i fredags för då avr jag tvungen att gå upp typ vråltidigt. Men konstiogt nog var jag inget bakfull alls imorse, måste ha berott på att jag var i stor tsett nykter när jag gick och la mej igår. Just nu är jag ganska trött dock. Men all in alla så var det en trevlig helg (lite roligare än att titta på sommarkrysset liksom).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home