Saturday, July 15, 2006

Nya skivor, nytt bälte och sanrt fler nya saker.

Beställde lite grejer på ginza nyss. Blev Max Payne 2 och 3-disc utgåvan av walk the line. Sen finns Sibirias platta och en samling med nått norskt dansband med också men dte avr syrran och farsan som passade på att beställa dom när jag ändå skulel handla (billigare frakt på så sätt). Vart dock lite kaos nu när jag fick orderbekräftelsen eftersom jag först då upptäckte att jag inte hade ändrat den registrerade adressen sen jag flyttade tillbaks hit från hultsfred. Så det blev bråttom att ändra den, samt att jag skciakde ibäg ett mejl till ginzas kundtjänst för säkerhets skull.
Som jag skrev förut så ska jag åak en sväng till örebro imorrn, det är inet för att jag så gärna vill åka dit utan för att jag måste åka dit för att hämta ut biljetten till Morrissey. För av någon idiotisk anledning kan dessa biljetter inte hämtas ut hos ATG-ombud utan måste hämtas hos speciella ticnet-ombud. Och närmsta ticnet-ombud finns i örebro. Stolligt tycker jag.
Fick förresten lite trevlig post idag. Ett sovjetisk paradbälte för officer som jag hade beställt från röda stjärnan bland annat. Samt även dom på tradera inropade skivorna Gösta Linderholm-"Släpp bonnjazzen fri" och Heini-"Ich muss mal". Har dock inte lyssnat på dom än så jag ahr inge naning om hur dom låter, men dom verkar coola.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home