Thursday, September 14, 2006

Det blev seger

Det blev hockey idag och Bofors slog västerås med 5-3. Bofors var helt överlägset och ledde med 5-0 en bit in i andra perioden, sen slappande dom typ av (inte så konstigt med en 5-0 ledning) och Västerås gjorde några mål.
Bofors spelade bra även om sista halvan av matchen kunde varit bättre, men då får man ha i åtanke att matchen i princip redan var vunnen då. Västerås spelade grinigt och var allmänt dåliga på at tacceptera domsluten då dom var framme och snackade med domarn efter varenda domslut. Något som också resulterade i en tiominutersutvisning för snack i slutet på matchen.
Det var mycket utvisningar i matchen och det gjrode att den kändes lite sönderryckt, vilket rä trist.
Avslutnignsvis kan dock sägas att Bofors var det bättre laget och om västerås spelade som dom gjorde idag när dom spelade jämnt med leksand och södertälje så bör Bofors ha en mycket god chans att placerasej högt i tabellen. Jag misstänker dock att västerås avr något bättre än idag i dom matcherna och om dom spealr som dom gjorde idag komemr dom inte ha någonting med toppstriden att göra. Dock så avbr dte ju abra en träningsmatch så man ska inet dra allt för stora växlar av hur spelet ser ut.
Kul dock att notera att Bofors fortafrande ahr idel segrar i tränignsmatcherna när en träningsmatch (nyköping borta) återstår innan serien startar.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

jag upprepar: VIK! VIK! VIK!

8:40 PM  
Blogger Nicklas R said...

Ni var chanslösa, du får gå och titta 10/10 så får du se hur hockey ska spelas

12:49 AM  
Anonymous Anonymous said...

morr.

11:56 AM  

Post a Comment

<< Home