Saturday, November 18, 2006

Fy fan för förluster

Bofors-Nyköping 2-6 (0-0, 1-2, 1-4)

Fy fan, jag som trodde det skulle vända i och med segern mot sundsvall senast. Och man blir liksom så uppgiven när Bofors är överlägsna i två perioder men inte lyckas få in pucken i mål.
Blev för övrigt ingen Mattias Modig i Bofors mål idag, tränarna i luleå kom igår kväll helt plötsligt på att dom vill att Modig ska stå för luleå imorrn så det lilla lånet sket sej.
Men jag tror ändå att det går att vädna det här och kanske ta en play off plats till slut, men för det krävs åtgärder från ledningen. Det jag önskar att Bofors skulel göra detta:
  • Sparka Sveder, han har inte gjort en bra match på hela säsongen och har vid flera tillfällen varit en direkt bidragande orsak till att BIK förlorat.
  • Värva en riktigt bra back, det är bland backarna det största problemet ligger och vi är i mycket stort behov av minst en bra back som kan styra upp försvaret lite.
  • Hitta en ny, bra målvakt. Ingen av målvakterna vi ahr idag är vidare stabil och vi behöver en målvakt med en räddningsprocent på minst 90.

Om dessa tre punkter åtgärdas så tror jag som sagt att det kan sluta med en play off-plats till slut. Sen finns det också bitar i spelet som måste bli bättre, tillexmepel power play, men det är ju just inget som ledningen kan åtgärda utan det är ju tränarnas sak.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home