Thursday, November 23, 2006

Nästan allt viktigt som har hänt idag

Var uppe på wictoria förut och gick igenom ridern som quit your dayjob har skickat upp så nu vet jag vad som behvöer handals och så där. Fick också veta att ombyggnaden av den ena baren/dansgolvet inte kommer vara klart till dess (vilket enligt min åsikt är väldigt segt byggt, jag menar hinner killarna i room service göra om ett rum på några dar bör väl dom som bygger om på wickan kunna bli klara med en bar på 4 veckor). Så vi resonerade lite om dte här med musiken och antagligen kommer det bli så att vi kommer spela vår musik antingen före eller efter bandet, inte helt optimalt kan tyckas men det är ju bättre än ingenting i alla fall.

Jag har förresten gått och nynnat på computes version av Brainpools gamla dänga "some days are made for smoking" nästan hela dan idag, sjukt bra låt.

Och som ni märker om ni tittar på när det här inlägget är skapat så är det ganska sent, det blir ju så ibland när man har delad dator.

Nu ska jag skicka iväg ett promotionmejl om nästa Klubb Perfektion (eller jag kanske gör det imorrn förresten, vi får se om jag får ihop nån vettig text nu), jag ska speciellt påpeka att dom kommer till Klupp Perfektion nästan direkt efter en stor USAturné.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home