Saturday, November 04, 2006

Succé och bitterhet

Än en gång lyckades vi locka mycket folk til Klubb Perfektion vilket vi är väldigt nöjda med. Men dagens Klubb Perfektion genomfördes inte som vi hade önskat, dom håller liksom på och bygger om vid ena dansgolvet inne på wickan så bara det som brukar vara "vårt" dansgolv var öppet. Det tyckte ju vi var skitkul och så där att det bara skule vara vår musik som spelades inne på hela stället. Så vi la iordning våra skivor och så där upe i DJ-båset en rätt bra stund innan vi skulle öppna. Men fem i tio ungefär så ser vi att någpn DJ.snubbe börjar plocka upp sina prylar där så vi pratar med honom och enligt vad han hade hört så skulle han spela där under kvällen. Då gick vi och pratade med han som avr chef för kvällen och så där för vi tyckte det var väldigt konstigt, det var ju ändå Klubb Perfektion och halva vitsen med Klubb Perfektion är ju liksom att spela "vår" musik på dansgolvet. Men då visar det sej att dom ska ha disco på det dansgolvet tiden fram till bandet och tiden efter bandet. Då blev jag jävligt förbanand, för det är ju liksom vi som blir drabbade av det, dels genom att någon kanske kan tro att vi spelar sådan musik (alltså typ techno och top 40 musik) men framför allt för att dte blir en jävla rip off mot våra besökare. Dom går liksom dit för att få höra och dansa till "altenativ" (gillar egentlgien inte det begreppet men jag kom inte på något bättre) musik, men får liksom höra samma trötta musik som vilken vanlig utekväll som helst. Jag menar om ja gavr besökare på Klubb Perfektion skulle jag känna mej jävligt lurad om det spelades sån musik när det hade utlovats mer rock och pop liksom. Det var liksom så att jag kände att jag ville säga till alal besökare att det var inte Klubb Perfektion dom var på, det var något annat.
Men hur som helst så var Computes spelning mycket bra med, i mina ögon, dance with me som den absoluta höjdpunkten. Dessutom tillägnade dom hela spelningen till mej, det var roligt tycker jag, inte ofta sånt händer liksom. Men jag kan säga att i dom sista låtarna så stog typ halva publiken på scenen och dansade, det tyckte bandet var ganska roligt verkade det som.
Dock tyckte inet alla att konserten avr liak bra, i typ andra eller tredje låten så kommer det fram en ytterst full kile till mej och säger typ "jag kan spela bättr än så här på munflöjten" varpå jag säger något om att alla kan inte ha samma smak och så vidare, han fortsätter dock att påpeka att han inte gillade det en liten stund och avslutar sen med "och så är du jävligt ful". Då hade jag ganska svårt att hålla mej för skratt kan jag säga.
Sen när bandet hade spelat färdigt så hängde jag med dom i deras loge tills det var dags att dra typ, det var trevligt. Vi satt och tjöta om lite allt möjligt och så där och tog dte rätt lugnt i största allmänhet.
Hörde förresten att det var någon som hade blivit knivskuren eller knivhuggen i slutet på kvällen, det är lte otäckt faktiskt.
Men bortsett från det där med DJ-musiken som var en stor besvikelse så var det alltså lite succé den här gången också och vi är mycket nöjda med bandet och besökarantalet och så vidare.
Men avslutningsvis vill jag än en gång be våra besökare om ursäkt för att det spelades discomusik och inte den musik som skulle ha spelats, men att det blev så var ingenting vi kunde råda över själva. Vi blev totalt överkörda av wickan i den frågan. Vi hoppas dock kunna kompensera våra besvikna besökare på något sätt, vi vet bara inte riktigt hur ännu.

Kommer jag på något mer som hände under kvällen så återkommer jag med det imrogon (eller möjligtvis på söndag, ska ju till örebro och festa imorrn så vi frå se om jag hinner blogga något imorgon).

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

men va fan???...ja, jag förstår att du är förbannad...när det är klubb perfektion, så är det inte wickan, och det borde ju de puckade ägarna fattat och varit nöjda med att spara in nån tusenlapp på dj skit....det där ska ni ta upp med w´ckan, så det inte händer igen...precis som du säger så slår det mot er idé och gör allt bara till en wickan kväll med ett obskyrt uppträdande om de inte hajar att det faktiskt är ett koncept...det var illa, men förmodligen har ni hunnit rodda lite renomé så att folk kan haja klyket om ni får möjligheten att förklara vad som skedde...det där med knivarna var ju fett olustigt också...hur gick det och vad och var hände den skiten?....kul att det kom ordentligt med folk och att compute var bra....den där käveln som var framme och tjötade låter som en typisk representant för den del av karlskoga som gjorde att jag flyttade en gång...den inskränkta bruksmentalitets och dumdumdiddy mentaliteten...en idiot glöm honom och hans inskränkta mikrokosmos och skicka ut fanskapet nästa gång med förklaringen att han är inte bara för full, utan också för dum...rock on nicklas, you are on track...själv var jag ikväll och såg en fantastisk spelning med yo la tengo påp sticky fingers nere i stan...fy fan i helvete vad bra de var...verkligen helt jävla suveränt...biljetten ger också halva priset på Sparklehorse i morgon, och de är ju också förbannat bra, så farbror rockar den barnlediga helgen fett....och jag förlitar mig på att kusinerna tar hand om kusin my ordentligt...ha det bra och grattis till ännu ett väl genomfört gig

6:34 AM  
Blogger Nicklas R said...

Ja vi tänkte gå ut i pressen tidigt nästa vecka och försöka förklara att det inet var vi som ansvarde för DJmusiken och så. Och ja be dom som om dit specifikt för Klubb Perfektion om ursäkt för att det blev som det blev.

2:00 PM  

Post a Comment

<< Home