Thursday, March 29, 2007

Spelotur igen

Nu har jag återigen förlorat penagr på betsson sport. Jag satte nämligen dom 15 kronorna jag ahde kvar på att Tampa Bay skulle vinna mot Florida natten till onsdag. Det var rätt bra odds och aftonbladets spelexpert Jörgen hade det som sin säkra för dagen (och han är ju rätt duktig på att tippa så jag litade på att dte var ett bra spel). Men då går Tampa Bay och förlorar med 5-2 så dom enda pengar jag har kvar på betsson nu är dom 5 kronor som är satsade på att The Ark ska vinna esc.

Och nu harj ag skrivit väldigt mycket om esc ett tag så nu ska ja gskriva om Anthon Berg istället, dom gör attasn goda marsipanbröd. Jag åt upp hela lådan jag fick i söndags i måndags, då hade jag tjockångest i fem minuter ungefär men sne kom jag på att jag är rätt smal så jag kan ju trycka i mej så där ibland.

Sen måste jag också nämna låten Tall cool one som spelas av gruppen The fabulous wailers (inte att förväxlas med Bob MArleys kompband Wailers) och os mfinsn med på Mojoskivan. Den är väldigt bra och man får lite mannen frånU.N.C.L.E-känsla när man lyssnar på den. Kommer säkerligen spelas på klubben någon gång, dock troligtvis inte den gång som kommer.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home