Saturday, April 28, 2007

Lördagstankar kan man väl säga

För att återknyta lite till förra inlägget så kan jag meddela att skivorna är uppe nu och står vackra och stolta i sitt hörn.

Men idag har det varit en lite halvseg dag i största allmänhet, dagens stora aktivitet har varit tittande på TV. Tittade tillexempel på dom två avsnitt av 24 jag inte hunnit se än. 24 är mycket bra. Sen var det lite hockey (gött att sverige vann), stina, stepford wives och avslutningsvis lite speedway.
Stepford wives var en okej film faktiskt. Men jag skulle absolut inte vilja ha en sån kvinna själv, folk som är så där viljelösa och som det inte går att diskutera väsentligheter med är sjukt ointressanta.

Letade fram texten till jabbsaft förresten så nu vet jag på ett ungefär vad dom sjunger om, av någon anledning var det mycket lättare att förstå i skriftlig form än i talad. Vad den handlar om får ni dock at reda på själva om ni är intresserade.

För övrigt känner jag för att köpa lite nya skivor snart. Var ett tag sen man gjorde det sist och så finns det ett gäng skivor det känns som man borde ha men inte hunnit skaffa (säkert!, billies nya, nya sahara hotnights bland annat). Skivor är rätt härligt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home