Friday, September 28, 2007

I princip allt möjligt

Skickade ett motförslag om klubbens framtid till Wictoria förra fredan och jag har inte fått svar än. Det tycker jag är lite dåligt faktiskt, jag menar på en vecka bör man hinna svara på ett mejl.
På tal om något helt annat blev jag akut godissugen förut men det var så dåligt väder ute så jag orkade inte gå och köpa godis. Det kan verka lite dåligt att inte orka köpa godis men alltså det var verkligen asdåligt väder. Det är fortafarande asdåligt väder, jag skulle nog till och med säga att vädret är sämre nu. Det typ spöregnar, blåser som fan och det är nog inte särskilt varmt heller för jag fryser om fötterna.
Tittade på torsk på tallinn nyss. Den är verkligen sjukt bra. Nästan varenda replik är en klassiker känns det som. Den är så bra så jag vet inte vad jag ska säga om den.
Något annat sm hnt idag, eller det är väl utspritt under veckan egentligen, är att jag har pluggat så mycket att jag har läst in hela nästa veckas läsande. Det käns rätt bra. Är en ekonomiupgift som ska göras bara men den har ja grätt god tid på mej att göra för dne sk inte vara inne förrän 10/10 typ, det är rätt bra att ha god tid på sej för då behöver man inte jobba så satans stenhårt med uppgiften.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home