Friday, October 12, 2007

Gårdagens pubkväll

Det var kul på puben igår. Man drack öl, snackade med folk och lyssnade på bra musik (bästa låten igår var nog common people, en klassiker), det är ju typ allt som krävs för en lyckad kväll.
En före detta klasskamrat till mej var där, jag hann inte prata något med henne men av hennes blick att döma blev hon lite konfunderad över att jag var där.
Dom hade förresten ingen kung för 25 spänn igår så jag drack zlatopramen hela kvällen, det var gott men ganska dyrt (43 spänn styck).
På vägen ifrån puben träffade jag en semibekant från när jag bodde här sist. Snackade lite med honom och så där vilket var trevligt, är ju alltid kul att träffa bekanta liksom. När jag lämnade puben så var det förresten ett larm som pep som fan, nyss fick jag veta att det var nyligen nämnde semibekant som hade råkat dra igång larmet.
Hur som helst så skulle jag åt ett annat håll efter en stund för jag skulle på efterfesten. Hängde där en stund, vilket var trevligt det också (det känns som jag börjar överanvända ordet trevlig). Blev kvar där en stund innan jag gick hem och så var jag hemma strax efter 4. Så dte blev en rätt sen kväll kan man säga.
Det blev faktiskt så sent att jag inte ens orkade sätta mej här vid datorn när jag kom hem (det är därför jag inte har fyllebloggat nått), då vet man att det blev ganska sent.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home