Friday, November 02, 2007

Det här hände igår. Den något mer detaljerade versionen

Gick iväg till förfesten när Stargate var slut. Jag var bland dom första som dök upp och när jag kom höll folk som bäst på att färdigställa sina utklädnader. Det var ju halloweenfirande på puben och därför var många utklädda. Jag funderade ett tag på att ta på mej uniformen men det var rätt blött ute och det verkade finnas risk för regn så jag struntade i det. Jag är egentligen inte så mycket för det här med halloween och utklädnad överhuvudtaget, det känns så löjligt på något sätt.
Efter en stund kom några till men vi blev inte så många på förfesten, jag tro vi var 8 stycken bara. Tydligen så är det ganska många som har åkt hem den här helgen. Under förfestens gång tittade vi på lite bilder från tidigare fester, det var rätt underhållande faktiskt. Av dom bilder som fanns på mej är det speciellt en jag minns, den är tagen under en efterfest och jag var antagligen sjukt trött när bilden togs för jag ser ut som om jag hade suttit och knarkat morfin i tre dar typ.

Hur som helst så blev det efter en stund dags att dra vidare mot Metropol för att se Ida Maria. När jag kom dit var det lite dåligt med folk och det var faktiskt lite halvdåligt med folk hela kvällen, återigen beroende på att folk åkt hem. Ett jäkla oskick att bara åka hem så där.
Det dröjde en liten stund och sen gick förbandet på. Jag kommer inte ihåg vad det bandet hette men dom var rätt bra. Dom spelade någon sorts indie kan man nog säga.
Sen hann man dricka någon öl till innan det var dags för kvällens huvudattraktion. Det man sett fram emot. Ida Maria.
Ida Maria var skitbra. Jag kan egentligen inte säga mer än så för jag vet inte vad jag ska säga, men det var verkligen fantastiskt. Det var så bra så jag kom på mej själv med att sjunga med på ett par ställen, jag sjunger i princip aldrig med när jag ser en spelning så då kanske man får en känsla för hur bra det var.

När puben stängde blev det naturligtvis efterfest. På vägen till efterfesten fick jag ett sånt där infall man bara får när man har druckit öl och gav varenda lyktstolpe vi passerade en kram som tack för att dom spred ljus i mörkret, jag tror lyktstolparna uppskattade det.
Efterfesten var i stort sett som efterfester brukar vara och jag gick därifrån strax efter klockan tre så det blev inte jättesent den här gången (jag var rätt trött av någon anledning).
Efter en stärkande promenad var jag hemma. Jag satte mej här en stund och åt en Gorbys i skenet av skärmen innan jag gick och la mej.
Efter en liten stund gick jag dock och la mej för att sova. Jag somnade och drömde om Säkert!

Vad som hände sen, ja det är en helt annan historia.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home