Sunday, November 18, 2007

Ett väldigt skumt fel

Nu har media player fått lite spunk verkar det som. Det kom upp något felmeddelande om att internet hade stött på problem och skulle avslutas, ja så där som det blir ibland ni vet. Inget konstigt med det. Vanligtvis efter ett sånt fel går det inte heller att minimera dom fönster man ahr öppna utan att klicka på minimeringsknappen (normalt är det ju bara att klicka på listen i nederkant). Men det brukar bara vara att stänga det man har öpper och öppna det igen så fungerar det sen.
Det gick alldeles utmärkt att göra så med både msn och musikmappen men med media palyer fungerade dte konstigt nog inte, vilket är lite småjobbigt så där men inget jätteproblem. Vad som däremot är sjukt konstigt är att om jag nu stänger media player samtidigt som en låt spelas så frtsätter låten även fast programmet är stängt. Jag måste alltså stoppa musiken innan jag stänger media player för att musiken ska sluta. Sjukt konstigt som sagt (och jag hoppas någon förstod min beskrivnign va problemet)

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Datorer är rätt onda, sånt där hände mig alltid förut! Sen bytte jag bort media player mot itunes, så nu har jag i alla fall hitills sluppit det där. Men som sagt, datorer är onda emellanåt. (nu blev jag nojig, måste skriva att min dator inte är sån, tänk vad den får för sig annars?!)

7:39 PM  
Blogger Nicklas R said...

Bra att du la till den där parantesen för ananrs kanske din dator hade tyckt att du hackade på den och dte hade ju varit illa

11:19 PM  

Post a Comment

<< Home