Saturday, November 24, 2007

Fy för grannar

Igår när jag hade gått och lagt meh höll jag på att få tokspel på en av mina grannar.
Jag hörde hur han kom hem från krogen och antagligen hade folk med sej för efterfest (det lät som dom var åtminstone 5-6 stycken av ljudet i trappen att döma). Efter bara ett par minuter lät det som att dom släpade en tung möbel över glvet. Dock höll det ljudet på väldigt länge och till slut inåg jag att det var inte alls något som släpades över golvet, det var någon form av jättedålig metal (visserlien är all metal jättedålig men det här var något utöver det vanliga).
Det var inet direkt på någon volym så man bara hörde lite grann heller utan dom spelade så satans högt att sängen började skaka. Det kan låta som en överdrift men alltså "musiken" kändes verkligen i sängen. Det var totalt jävla hemskt.
I det där försökte jag sova, det gick inget vidare kan jag säga.
Tillslut stängde dom så av dne där fruktansvärda metalen och man andades ut en smula, nu var dte visserligen inte tyst (dom var väldigt högljudda av sej) men åtminstoen tillräckligt tyst för att sova.
Då började dom spela "musik" igen. Inte metal den här gången utan nu var det något annat hemskt, jag minns inte exakt vad men dåligt var det. Dom spelade fortsatt tillräckligt högt för att jag skulle känna vibrationerna i sängen, och faktiskt tillräckligt högt för att jag skulle höra texten (när dom spelade metal hörde jag inte texten men det var mest för att jag inte kunde tyda sången).
Det var riktigt hemskt och jag var ganska rejält förbannad.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

okej...svinhugg går igen, som det heter...hur tror du grannar upplever det när ni klyver bord oc kastar spagetti itakt till bögmusik som Morrissey och Pulp hela nåtterna?...och hur tror du din far upplevde det innan han fick sitt frispel och varskodde dig och dina polare att ni skulle ut från lägnheten i rask takt?...du är nog fan skyldig att genomlida några metal-nätter till, kan jag tänka mig

7:21 PM  
Anonymous Anonymous said...

"Man dansar däruppe,
fast klockan är tolv.
Då, plötsligt, inser jag,
att mitt tak är någon annans golv"

- Nils Ferlin -

7:24 PM  
Blogger Nicklas R said...

Jag lyssnar i allmänhet inte på musik på nätterna och om jag någon gång gör det så lyssnar jag på väldigt låg volym.

11:05 PM  
Anonymous Anonymous said...

glid inte undan som en borgarpolitiker...jag refererar till de fester du varit på hos andra, och vars oväsen du då som festdeltagare varit en del av och en bidragande orsak till....dina grannar lyssnar i allmänhet inte heller på musik på nätterna

11:40 PM  

Post a Comment

<< Home