Tuesday, November 13, 2007

Talfel (?) och snöfall

En av hantverkarna som var här idag alltså ja gvet inet om han pratade jättemycket dialekt eller om han hade någon sorts talfel men jag hörde absolut inte vad han sa. Jag fick typ gissa vad han sa hela tiden. Det kändes nästan lite jobbigt för man visste ju aldrig vad man skulle svara så det blev mest att man hummade fram nånting och såg glad ut.

Annars har dte snöat i princip hela eftermiddagen. Rätt rejält dessutom så allt är så där vackert vitt och snötäckt att man liksom blir glad bara man tittar ut genom fönstret. Älskar verkligen träden är så där helt vita av snö, det är så sjukt snyggt på något sätt.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

han var väl från Ryssland...KGB...givetvis...nu äe du uppkopplad, online...dessutom ser de dig från det skenbart nerlagda hotell Palace, som tagits över av underättelsetjänster av olika slag...de huserar därinne i de mörka rummen, med feta objektiv på kamerorna, riktade in i din lägenhet, medans den gamla kärringen sitter med munkavle, fastbunden i rörledningarna i hotellets pannrum...you got bugs

4:28 PM  
Blogger Nicklas R said...

Alltså jag förstår inte riktigt vad KGB skulle ha att vinna på att övervaka mej.

12:07 AM  

Post a Comment

<< Home