Tuesday, January 01, 2008

Folk gick tidtigt (men annars var det bra)

Hur kan folk gå hem så tidigt? Klockan är ju inte ens två och folk har redan dragit. Måste nog bjuda ner all till hultsfred så dom får se hur en riktig fest går till, där går man ju inte hem förrän tidigast vid 3.

Annars gjorde, som jag befarade, min nyårsskiva ingen supersuccé. Hälften av alla satt liksom och spelade nått sugigt kortspel i köket (precis som förra nyår). Dom har ingen smak. Fast Pulp funkade hyfsat, Fredrik kom in i vardagsrummet och joinade i både common people och disco 2000. Var bara jag som gillade Annika dessutom, det är inget mindre än en skandal. Annika är bäst och därmed basta.

Förutom att folk gick hem tidigt och inte gillade Annika var det en hyfsat bra fest. Speciellt tolvslaget var bra, jag hann dricka typ ett glas bubbelvin, resten sprutade jag på folk. Det var kul eller nått. Sen härjade vi runt rät bra rutn sjön, jag (skrik)sjöng "it´s gonna be another shitty year" och började vråla om att jag hatade massa saker, sen kastade jag den tomma bubbelflaskan i marken så den gick sönder. Jag vet inte riktigt varför jag gjorde så, men jag var full I guess.
Dock hände dte en hyfsat läskig grej när vi var där, en raket gick liksom fel och landade på marken innan den exploderade så vi sprang bort från dne som fan. Som tur var hände inget allvarligt men man kände typ att man blev träffad av nån sån där varm sak eller vad man ska kalla det. Det var faktiskt läskigt på riktigt när man tänker tillbaka på det även om man inte tänkte så just då.

Just nu lyssnar jag märkligt nog på Broder Daniel. Var sjukt längesen jag gjorde det sist faktiskt.
På tal om något helt annat så var maten på restaurangen god. Jag åt en gorgonzolaspäckad oxfilé och drack vin till det. Dock var dte abra jag som ville ha vin som måltisdryck vilket ledde till att jag fick köpa hela flaskan själv. Men det gjorde inte så mycket, är ju bara nyår en gång per år liksom. Bjöd dessutom på ett par glas så man slapp ju bli så där jätteful som man blir om man drar i sej en hel flaska själv. Faktiskt blev jag aldrig jättefull över huvud taget under kvällen, hann liksom inte det inna tolvslaget (vi givk till restaurangen vid 19 så själva festen började inte förrän 21) och sen gick ju folk hem toktidigt så ja det hanns inte med att bli särskilt full helt enkelt. Men å andra sidan lär jag inte bli särskitl bakfull imorrn så dte kanske jämanr ut sej.

Hur som helst spelade jag sjukt bra musik hela festen även om dom som var här inte hade vett att uppskatta det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home