Tuesday, January 29, 2008

Missförstånd, fast inte från min sida

Jag sa ju igår at jag skulle berätta om en smålustig episod så dte är väl bäst jag gör det. Den handlar om ett missförstånd kan man säga. För ett tag sen, ungefäör en vecka sen har jag för mej, blev jag addad av någon jag inte har en aning om vem det är. Jag undrade väl lite just då vem det var men sen har jag liksom inte brytt mej så mycket. Men så igår kväll hälsade han och ja jag hälsade väl tillbaks lite tvekande så där. Men han pratade på lite där som att han åtminstone småkände mej lite så jag spelade väl med där och frågade aldrig vem han var eller så.
Sen kom jag dock på att han egentligen inte hade någon aning om vem jag är heller, utan han hade antagligen addat fel adress eller så där och trodde att jag var någon helt annan. Jag fick nämligen frågan om jag skulle komma på bildlektionen idag. Jag har inte haft bild sen högstadiet. Vilket jag påpekade. Jag nämnde dock inte att han hade misstagit sej på person för helt plötsligt var det ju faktiskt fruktansvärt roligt att spela med lite.
Dock sa jag ju att jag inte hade bild och på frågan avd jag läser istället svarade jag sanningsenligt att jag för tillfället läser projektledning och medievetenskap. Men han verkade ändå inte riktigt förstå att han hade tagit fel på person. Sen avslutades dte hela med att han sa något i stil med vi ses imorrn. Så gissningsvis tror han fortfarande att han pratade med någon helt annan.

Och jag märkte just att det här blev galet tråkigt i text, fast det var rätt kul just då.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Haha nä, det var faktiskt riktigt kul! ;D

9:31 AM  

Post a Comment

<< Home