Tuesday, February 19, 2008

Störigt program

Det finns ett program på discovery som handlar om överlevnad som jag stör mej på som fan. Dels är programmet väldigt dåligt men det är inte det jag ska klaga på i det hör inlägget. Istället ska jag klaga på det uppenbara "fusket" i programmet.
Varje program går liksom ut på att man får lära sej lite olika överlevnadsgrejer i en viss miljö (olika miljöer i varje avsnitt) och han so melder programmet säger sej vara ensam i ödemarken i flera dar och massa annat som gör att dte ltåer hetl sjukt dramatsikt. Men tydligen har han ett väldigt avancerat kamerastativ för det är alltid en rörlig kamera som filmar. Sen kan jag inte riktigt förstå heller hur han alltid lyckas vara så välkammad när han har varit vilse i ödemarken några dagar. Och så har han en väldigt fascinerande skäggväxt, oavsett hur länge han har varit utan rakprylar har nämligen aldrig ens en antydan till skäggväxt.
Om dom ska lura i tittarna att han verkligen är ensam i djungeln eller vart han nu är kan dom ju åtminstone försöka göra det en liten aning trovärdigt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home