Friday, April 11, 2008

Papper och pärmar

I eftermiddags satte jag in ett papper i en pärm. Det var ingen särskilt avancerad manöver men det var det första papper jag har satt in i någon pärm på åtskilliga veckor. Det var ett papper som hade med föreningen att göra och därför satte jag in det i pärmen. Hade det inte haft med föreningen att göra hade pappret sannolikt hamnat i den hög där alla papper som ska sättas in i pärmar hamnar. Där ligger dom tills högen har växt sej så stor att den blir ett problem. Då sätter jag in pappren i pärmen. Men nu är min pärm så full att jag kan inte sätta in mina papper i den, jag måste skaffa en ny pärm.
Jag kanske borde sätta in pappren i pärmen direkt när jag får dom men det gör jag inte. Jag vet inte varför egentligen. Det är nog någon sorts vardagslathet. Eller kanske ett försök att undvika att bli riktigt vuxen. Att ha en pärm med viktiga papper är ju rätt vuxet men om man slarvar med att sätta n pappren i pärmen och gör det först när papapershögen blir ett problem blir ju det hela i ett slag lite mindre läskigt vuxet.
Föreningens papper sätter jag dock in i sina respektive pärmar direkt. Det är viktigt att dom pappren hamnar i rätt pärm så fort som möjligt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home