Saturday, July 12, 2008

Den sämsta nödlögnen någonsin?

Hade fått antagningsbesked om hösten nu och det var som väntat inga konstigheter utan jag kommer läsa det jag hade tänkt.
Men det jag egentligen hade tänkt ägna det här inlägget åt är att jag kan ha kommit med en dom sämsta nödlögnerna någonsin när jag var på stan förut. Blev liksom stoppad av en sån där irriterande mobilabbonemangsförsäljare och för att lyckas ta mej därifrån sa jag att jag inte har någon aning om vad jag har för operatör nu och att det är morsan som betalar. Det låter väl kanske inte som någon jättedålig lögn men när försäljarjäveln frågade hur gammal jag var föll den kan man säga (stressad som jag var glömde jag tänka innan jag svarade men när jag kom på att jag hade svarat på dne frågan la jag snabbt till ett "så egentligen borde jag neg betala själv men jag är för snål", jag tror inte det räddade situationen nämvärt även om det resulterade i en high five från säljaren).
Hur som helst tycker jag sånna är sälajre är störiga. Jag menar om jag vill byta mobiloperatör så skulle jag ju inte göra det i entrén till willys. Man vill ju liksom läsa igenom avtal och sånt ordentligt i lugn och ro (läs: hemma) innan man skriver på något.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home