Tuesday, August 05, 2008

Betydligt bättre, men inte helt bra

Känner mej betydligt bättre idag. Är inte frisk, jag känner fortfarande av halsen och känner mej lite så där slö som man blir vid sjukdom. Men huvudvärken är så gott som borta och jag ahr inte behövt ta en enda alvedon under dagen. Febern tror jag också är försvunnen. Skönt att det går åt rätt håll, och fortsätter det så här så är jag frisk till way out west.
Sov till ett idag. Är ju van att gå upp vid 10-11 så det känns som den här dan har varit väldigt kort, jag har knappt hunnit med nånting känns det som. När jag hade ätit läste jag tidningen och när jag var klar med det var klockan redan halv åtta (det kändes som hon var typ sex så jag fick lite av en chock). Men å andra sidan var det skönt att sova ut och kanske hade jag varit sjukare idag om jag inte hade gjort det, så inget ont som inte för något gott med sej I guess (för att låta grymt klyschig och en aning klämkäck).
Lyssnade för övrigt på radio när jag pluggade förut (eller alltså, jag lyssnade mest på radio och pluggade när det spelades dåliga låtar) men bloggar jag mer om sen. Nu ska jag nog strax slå på TVn och titta på den timme med brittisk humor som SVT visar på tisdagkvällar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home