Friday, August 22, 2008

Den rullade sej cool

Zappade förbi nått program om en rätt cool spindel förut. Jag vet att det låter konstigt att en spindel är sjukt cool i och emd att nästan alla spindlar är rätt äckliga, men den hrä spindeln var ett undantag kan man säga (åtminstone så länge man såg den på tv, såg man den i verkligheten vore den säkert lika äcklig som alla andra spindlar). Det som gjorde den här spindeln cool var ett mycket kreativt sätt att fly från fara, den bodde liksom högst upp på en kulle (eller en sanddyn för att vara exakt men det är ju lite som en kulle) och när det kom en elak geting och ville äta upp den (ja en spindelätande geting, fatta vilket hemskt djur) så rullade spindeln ihop sej till en boll, kastade sej nerför kullen och rullade i säkerhet. Rätt smart faktiskt, och det såg sjukt kul ut.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

var det denna spimdeln? http://www.youtube.com/watch?v=fyB7C8dztIQ

10:10 PM  
Blogger Nicklas R said...

För att svara kort, nej

10:46 PM  
Anonymous Anonymous said...

Haha, en sådan skulle man vara. Ja jag menar det, för om man ÄR en spindel kan de väl inte vara lika äckliga? Eller inbillar jag mig bara? (och vågar man gå in på den där länken?)

11:02 PM  
Blogger Nicklas R said...

Intressant tanke (för du menar väl att om man skulle vara en spindel så skulle man vara en sån spindel och inte att du hellre skulle vara spindel än människa?), lite trist att riskera att bli uppäten av en geting dock.

Och ja du vågar nog gå in på den, det är bara en full kille som försöker kliva på en buss

11:51 PM  
Anonymous Anonymous said...

självklart, att vara människa är nog bättre. tror jag. men hur kan man veta? hmm. men eftersom jag trivs väldigt bra som människa så stannar jag gärna som det. ja.

getignar är djävulens påfund.

11:32 AM  
Blogger Nicklas R said...

Det är dom sannerligen, usch för getingar (och kryp i allmänhet också i och för sej men speciellt för getingar)

7:21 PM  

Post a Comment

<< Home