Sunday, August 17, 2008

Sommaren 2008

Imorgon är det lite tillbaka till allvaret som gäller. Klockan ringer vid tio (har ju gått upp halv elva nu under sommaren) och sen är det pluggande inför den där arbetsrättstentan som gäller, så tillbaka till allvaret helt enkelt. Så kanske vore det på sin plats med en summering av sommarn, visserligen är inte sommaren slut ännu men det är som att "sommarlovet" är slut och då kan ju en summering passa bra.
Sommaren började med ett besök i Västerås där jag firade mian vänner Emma och Mickis på deras studentdag. Det avr trevligt. Helgen efter var det dags för festivalen här nere i Hultsfred. Det var en bra start på popsommaren och även om jag inte såg särskilt många band på festivalen i och med att jag jobbade hade jag ändå väldigt roligt. Och jag fick ju se Säkert!, det var det viktigaste.
Veckan efter det åkte jag upp till Karlskoga och dte var väl rätt trvligt och så att komma dit och jag minns att jag hade fått rätt trevlig post och så också. Det var midsommar den helgen men tyvärr blev det ingen fest (folk jobbade) så midsommar var i strt sett som vilken helg som helst det här året.
Det ahr överhuvudtaget var väldigt dåligt med festande den här sommaren. Två fester blev det under den tid jag var i Karlskoga och det är ju på tok för lite.
I juli åkte min syster till Grekland (där hon fortfarande är kvar) och när sedan morsan och farsan åkte på semester blev det lugnt och skönt. I övrigt förflöt juli ganska stillsamt. Men så i månadsskiftet juli-augusti var det dags för anhalt nummer två under popsommaren 2008. Putte i Parken. Och helgen efter det avslutade jag popsommaren med ett besök på Way out West.
Och det var i stort sett vad jag gjort under sommaren.

Några saker man kan notera angående denna sommar är:
Innan den här sommaren hade jag aldrig sett Håkan Hellström live, i sommar har jag sett honom tre gånger.
Som tidigare nämnt har det varit väldigt lite festande under sommaren (tråkigt nog)
Det har varit en bra popsommar för min del. Jag har besökt tre festivaler och dom har varit trevliga alla tre.
Jag jobbade en vecka på samma ställe där jag var förra sommaren, det var jobbigt att gå upp på morgonen men det blir kul när lönen kommer.
Ganska oväntat fick jag en ny telefon.

Allt som allt har det varit en helt okej sommar. Kanske inte den bästa jag varit med om men absolut ingen dålig sommar. Det har varit en bra, men inte fantastisk sommar helt enkelt (bortsett från popsommaren då, den har varit snudd på fantastisk).
Det här blev väl kanske ingen kanonsummering men jag får skylla på att jag ä rätt trött.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home