Thursday, September 04, 2008

Gårdagens festligheter var trevliga

Det var trevligt igår. Sportandet klarade jag mej undan, jag utsåg nämligen mej själv till reserv och eftersom ingen blev skadad behövde jag inte hoppa in i matchen.
Dock var det väldigt kallt där vi var (festivalområdet) vilket var lite trist. Men så efter en stund drog vi iväg mot efterfest i en lägenhet och där var det inte kallt. Visserligen är det väl tveksamt om man verkligen kan kalla det efterfest när det börjar vid nio men ändå. Efterfesten var hur som helst trevlig den också, och jag träffade en snubbe där som kände en som kännner Annika. Det är nästan lite coolt.
På vägen hem passerade jag en lekpark och tyckte det var en bra idé att prova en av grejerna som fanns där. Det avr en grej man skulle stå på och så snurrade den och att snurra var ju rätt kul men sen lyckades jag inte riktigt få stopp på den utan fick försöka kliva av i farten (man tröttnade liksom på att snurra efter ett tag). Jag kan säga att försöka kliva av den i farten när man redan var yr efter att ha snurrat ett antal varv var ingen kanonidé, det var liksom en aning svårt att hålla sej på benen (jag vill dock poängtera att jag var så gott som nykter).
Men en trevlig kväll som sagt var.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home