Tuesday, November 25, 2008

TV-minnen

Är det någon mer än jag som minns programmet den här klämmiga låten är hämtad ifrån?



Fantastisk video. Och fantastiskt text, "för jag är din kompis, det kan du lita på. När din väg är svår ska jag visa dej vägen du kan gå", så insiktsfullt liksom.
Det härliga programmet kompis som sände på ztv någon gång i slutet av 90-talet/början av 2000-talet var det. Minns att det var inget man direkt brukade titta på men man såg det då och då och man såg ofta slutet eftersom man bruakde titta på programmet sändes efteråt.
TV-huset vill jag minnas att det programmet hette. Det leddes av hon som spelde storasystern i Fucking Åmål (Erika någonting vill jag minnas att hon hette) och nån kille som jag inte minns namnet på, minns hur han såg ut dock. Efter första säsongen blev dom dock utbytta mot Vivi och någon annan kille som jag inte heller minns namnet på (han minns jag inte ens hur han såg ut). Det är dock viktigt att inte blanda ihop det med SVT-programmet med samma namn, ZTV:s TV-huset avr mycket bättre.
Senare byttes TV-huset ut mot Wimans. Wimans tyckte man om. Jag satt typ klistrad vid Wimans varenda dag. Men det ska jag nog skriva om någon annan gång, Wimans skulle jag kunna skriva mycket om.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home