Thursday, November 27, 2008

Världens mest förutsägbara människa

Ibland känner jag mej som världens mest förutsägbara människa. Jag äter mat ungefär samma tid varje dag (det får jag dock "skylla" på att jag blir hungrig vid ungefär samma tid på dagen varje dag), jag sitter här och använder internet i stort sett samma tider varje dag, till och med dom dagar jag sitter och skriver på skolarbeten använder jag internet vid nästan samma tider på dagen, tittar på tv så gott som samma tider varenda dag, jag besöker samma hemsidor och liknande varje dag och eftersom jag sitter här vid ungefär samma tider varje dag ja då besöker jag så klart även dom sidorna vid ungefär samma tid varje dag, herregud jag går till och med till konsum vid samma tid varje dag. Och inte nog med det, jag handlar så gott som alltid samma sak på konsum dag efter dag. Ni hör ju liksom, förutsägbart och rutinbundet.
Ibland känns det till och med som att jag skriver i stort sett samma blogginlägg varenda dag, och vid i stort sett samma tid varje dag. Speciellt nu dom senaste veckorna när jag har haft massa skoljobb känns det som det har blivit väldigt mycket samma och upprepningar i bloggen.
Det är nog bra att flytten till Kalmar kommer relativt snart. För att bryta rutinerna och få nya intryck liksom.

Är det bara jag som upplever det så eller är jag verkligen så förutsägbar (och tråkig)?

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

men jag tror alla har sådana perioder. gör nåt nytt! köp nåt helt annorlunda nästa gång på konsum, eller gå till en annan affär, eller gå ditt åtta på morgonen eller fem i sex på kvällen. se på ett program du aldrig har sett och strunta i internet en hel dag. man måste utmana sig själv ibland. ;) men även jag är sådär. man får... ja, utmana sig själv. :) för att man inte ska tröttna på sitt liv. eh. vid 19 respektive 23.

1:56 PM  
Blogger Nicklas R said...

Sant, det är ju bara man själv som kan bryta sina mönster av förutsägbarhet och rutiner.

Om man sen verkligen gör det är ju dock en annan femma... :)

4:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

jo, precis. :) ursäkta att jag inte är så aktiv. det är mycket just nu. typ.

6:48 PM  
Blogger Nicklas R said...

Du är ursäktad. Det är du alltid :)

7:14 PM  

Post a Comment

<< Home