Thursday, January 22, 2009

Det var tydligen en gala

Så rockbjörnen delades tydligen ut idag. Vilka som vann (och Markus Larssons kommentarer om det) kan ni läsa här, intressant bonusfakta är att bilden till artikeln är tagen i Hultsfred, om man tar vägen som går in till höger i bakgrunden behöver man bara gå ett apr hundra meter för att vara hemma hos mej.

Vad tycker jag då om vinnarna? Jag hade inga högre förhoppningar om jag ska vara ärlig så många av vinnarna känns ganska väntade. Kul att Håkan vann ett par priser dock, där röstade folket för en gångs skull rätt.
Dock visar folket ganska fort sin oerhörda kompetens när man röstar fram Takida och Ola Svensson som vinnare i varsin kategori, man skäms ju nästan.
Annars kändes vinnarna rätt väntade så även om Annika så klart borde vunnit årets kvinnliga artist och man hoppades på att Glasvegas och Krunegård skulle få något pris åtminstone orkar man liksom inte bli särskilt upprörd. Man vet liksom att folket inte har kompetensen att rösta fram rätt vinnare.

Att själva galan gick så obemärkt förbi kan dock tyda på att Rockbjörnens status börjar sjunka efter att prisets värde under lång tid devalverats på grund av stundtals horribelt usla vinnare (även om det naturligtvis bör påpekas att man faktiskt hade några rätt i år).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home