Friday, February 06, 2009

Mellotips 1

Så var det då dags att ge mitt tips till morgondagens första deltävling av melodifestivalen. Ganska svårtippat faktiskt, vilket känsn rätt genomgående för årets upplaga efter att lite snabbt ha tittat igenom vilka som är med i kommande deltävlingar.
Nåväl dom jg tippar går vidare från den första deltävling är (utan inbördes ordning): Shirley Clamp, Scotts, Nina Söderquist och Caroline af Ugglas.
Eftersom det är så sjukt svårtippat skulle jag dock helst vilja helgardera och säga att alla utom Jonathan Fagerlund kan gå vidare, det kommer bli tight om dom fyra första platserna.
Men nu ska det bli intressant att se hur jag lyckas med min tippning i år, vill minnas att det gick rätt bra förra året.

För att försöka peppa upp mej tills imorrn håller jag förresten på att peta ihop en schlagerspellista i Spotify. Har lagt in dom låtar jag kommer ihåg från dom senaste åren (och ett par klassiker så klart) men nu står det helt still i huvudet så har ni några tips på låtar från esc eller melodifestivalen ni tycker borde vara med på en sån lista får ni mer än gärna dela med er av dom tipsen (och där försvann det sista av min eventuella kredd rakt ner i Kalmarsund...)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home