Tuesday, March 10, 2009

Dagens bandsläpp

Som jag nämdne imorse släppte alltså Hutlsfred några band idag:

Kings of Leon, Thåström, Cult of Luna, Lillasyster, Convoj

Sjukt trist bandsläpp i mina ögon. Kings of Leon har jag inte alls fattat utan tycker dom är aptråkiga, många hyllar den bokningen men jag tycker snarare att det är en trist bokning som säkerligen har tagit en oförsvarligt stor del av årets bandbokningsbudget. Thåström har väl vissa poänger och ett par låtar är riktigt bra men jag har aldrig riktigt fastnat för honom, jag tycker liksom inte att han är dålig men kanske en aning överskattad. Cult of Luna och Lillasyster behöver jag väl knappt kommentera, Lillasyster tycker jag är ett av världens allra sämsta band och jag tycker det räcker med bloggutrymme åt dom två banden där.
Convoj kan jag efter att ha myspacelyssnat nog säga att det är det roligaste i släppet. Helt okej band även om det kanske inte utmärker sej särskitl mycket från andra band i samma genre, men det funkar liksom.

Så allt som allt ett rätt trist släpp idag, kan nog inte få mer än ett plus tror jag (kanske brode det ha fått något plus till men dom sjukt trista och onödiga hrådrocksbanden drar ner betyget).
Och hej vad typ sur och gnällig eller nått jag verkar nu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home