Thursday, March 05, 2009

Way out west följer strömmen och släpper band

Fina way out west har alltå gjort som alla andra festivaler gjort dne hrä veckan och släppt ett gäng band.

Lily Allen [UK], Arctic Monkeys [UK], Band of Horses [US], Wilco [US], Bon Iver [US], Vivian Girls [US], Jenny Wilson [S], Fever Ray [S], Timo Räisänen [S], Calexico [US], Chairlift [US], Jay Reatard [US], Crookers [IT], Erol Alkan [UK], The Big Pink [UK], Rise Against [US], The Bronx [US]

Finns en del bra grejer där, ett par riktigt bra till och med. Men för att vara way out west, en festival man har helt sjukt höga förväntningar på, känns det väl inte som något kanonsläpp.
Arctic Monkeys är likt Franz Ferdinand som Hultsfred släppte häromdan en bokning som är långt ifrån dålig men som ändå bara känns halvkul. Arctic Monkeys första platta var ju svinbra men efter det har dm inte känts så himla kul liksom, det känns lite som att det är en bokning som kommer 2-3 år för sent för att vara riktigt kul.
Band of Horses och Bon Iver känns däremot sjukt kul. Plus att en del av det svenska som är bokat är rätt kul också.
Lily Allen känns väl inte jättekul men det funkar som bokning ändå. Sen är det som vanligt en del jag har lite för dålig koll på för att uttala mej samt ett par jag tycker är riktigt kassa bokningar. Dom som känns som kassa bokningar är dock band som ska spela på klubbar under festivalen så dom slipper man ju liksom.

Men nu ska börja göra mej klar för att åka iväg till skolan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home