Tuesday, June 23, 2009

Puttes schema

Såg att spelschemat för Putte låg ute i sin helhet nu (går att se som pdf här). Tycker det ser ganska bra ut. Onsdagen är ju som tidiagre konstaterat den bästa dagen, då det mest är sevärda grejer då.
Hade dock gärna sett Annika i dalen istället för på den stora scenen uppe på IP. Och så hade hon gärna fått byta tid med Lasse Lindh också, som det ser ut nu kommer man ju liksom inte hinna se så mycket av Lasse eftersom man vill försäkra sej om en plats långt fram på Annikas spelning.
bob hund hade gärna fått starta några minuter senare också så man vet säkert att man hinner se hela den spelningen (och få hyfsad plats) även om man stannar och tittar på hela Perssons Pack.

Torsdagen ser okej ut, bra att det inte är något man bara måste se precis innan Annikas p3-spelning så man hinner ta plats där i god tid. Den spelningen är ju på en ganska liten scen också (antar i alla fall att "lilla cirkus" är mindre än dom andra scenerna) så där måste man nog verkligen se till att vara ute i god tid för att få en plats.
Annars finns risken att dte blri en rätt tidig kväll där och att jag går hem efter A Camp. För även om man egentligen kanske brode se Thåström (om inte annat för att kunna säga att man sett honom) känns det tveksamt om man känner sej motiverad att vänta typ två timmar mellan A Camp och honom.

Fredagen ser ockå ganska okej ut, skön inledning med Official Secrets Act (som jag dock inte bestämt för om jag ska se än), Ternheim (som jag nog ska se för att jag inte gjort det än), Johnossi och Simon Norrsveden. Sen blir det ngo att ta det lugnt en stund och sen titta på Parken innan man kan chilla en liten stund till fram tills Kristian Anttila börjar. Så antagligen slutet av Hotnights, kanske The Last Republic, kanske lite av Slagsmålsklubben (även om jag inte riktigt fattat dom), kanske Timbuktu. Beror nog lite på hur trött man är och hur länge man känner för att stanna.

Lördagen blir det nästan garranterat en tidig kväll för min del. Den i mina ögon sämsta dagen rent artistmässigt och gissningsvis kommer jag gå hem redan efter Babian. Efter dom är det liksom ingenting osm känns särskilt intressant.
Detektivbyrån och Moneybrother kommer jag nog nästan garranterat att titta på men annars är det inget som känns som något måste den dan. Gissnignsvis kommer jag nog dock se lite av både Durango Riot och T(I)NC för att inte väntan mellan do mtvå förstnämnda akterna ska bli för lång och tråkig.

Bortsett från första dan känns det hela dock ganska ostressigt, det känns liksom som det är hyfsat med tid mellan det man vill se och så vidare. Scenvalen känns väl också helt okej, bortsett från att jag nog hellre hade sett Annika i dalen är det nog inget jag kan anmärka på direkt. Möjligtvis skulle man kunna ifrågasätta om Joe Gideon & The Shark verkligen drar tillräckligt med folk för att fylla upp IP, och några små minianmärkningar, men annars tycker jag som sagt det ser okej ut.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home