Sunday, July 26, 2009

Så makalöst pinsamt

Det finns en tv-kanal här som heter Moviestone. Jag kan inte riktigt beskriva kanalen för den är rätt skum men i stroa drag är det en degerforsare som gör väldigt hemgjord tv. "Programmen" (notera citationstecknen) ser ungefär ut som om han bara tagit sin privata videokamera och gett sej ut och filmat (se sjävla på kanalens hemsida).
Det som rullar på kanalen nu (det är samma slinga eller vad man ska kalla dte som rullar runt runt) är av någon anledning inslag från Grebbestad, vilket är rätt konstigt då dte ska vara någon form av lokal-tv för Degerfors, och det är så pinsamt så det finns bara inte. Det som visas är så pinsamt att man sitter och blir generad när man ser det.
Först är det inslaget "Carnival i Grebbestad" och det är skämmigare än alla dokusåpor tillsammans. Man sitter i tv-soffan och verkligen skäms. Men sen. Sen kommer inslaget "Nattliv i Grebbestad" och det är ännu pinsammare. Efter att ha sett dte första inslaget tror man inte det är möjligt, men det är det. Bara värmlandspojkarnas tolkning av "Suspicous Minds" hade räckt för att göra det oerhört pinsamt (det kan på riktigt vara det sämsta framförande av den låten jag någonsin hört) men när man sedan adderar allt det andra så ja, man vill egentligen bara gråta för att det är så pinsamt.
Jag kan inte beskriva det med ord men klicka på länken till Moviestones hemsida så finns inslagen där så kan ni se själva hur illa det är (tyvärr kan jag inte länka direkt till inslagen för deras hemsida verkar ge upp så fort man försöka öppna något inslag i ett nytt fönster). Utan att överdriva kan jag säga att man inte direkt blir sugen på att besöka Grebbestad. Det är lite som ett öltält på torget fast minst 100 gånger värre.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Lite begåvningsbegränsad bloggare kanske...?

12:57 PM  

Post a Comment

<< Home