Wednesday, August 12, 2009

Imorgon bär det av

Imorgon är det alltså dags att åka ner till Göteborg för att besöka Way Out West igen. Det känns fan inte som det var ett år sen sist, tiden har gått fort.
Som jag nämnt någon gång tidigare tycker jag artistutbudet är sämre i år än det varit dom tidigare åren. Inte så att det är dåligt på något sätt, det är fortafrande ett bra program och dte är en del man vill se, men det finns liksom ina eller åtminstoen väldigt få grejer man känner att man bara måste se.
Trots detta finns en del jobbiga krockar i schemat. Framförallt på fredagen (då nästan allt man vill se spelar), då krockar Grizzly Bear med Band of Horses, Laakso med Wilco, Röyksopp med Glasvegas, Arctic Monkeys med Fever Ray. Jobiggast är nog krocken mellan Wilco och Laakso, dom andra krockarna är dels mindre brutala och dels är det ett par av dom där jag nog känner mej rätt äsker på vad jag ska välja (Blir nog Glasvegas och Fever Ray före Röyksopp och Arctic Monkeys). Men man tycker ju att dom kunde lagt något av det som krockar på lördagen istället för då är det betydligt mindre jag vill se.
Att det är mindra jag vill sepå lrödagen förhindrar ju dock inte att det blir krockar där också. Vampire Weekend och Olle Ljungström (som är dom två som känns mest oumbärliga på lördagen) spelar nästan exakt samtidigt. Sen är det ju en del annat som är bra och som man kommer se på lördagen också men det är inget man hetsar upp sej för direkt.

Imorgon, torsdag, blir det dock mycket trevligt. Då ska jag nämligen se Hello Saferide igen. Hon spelar nämligen på Götaplatsen imorgon kväll (det är en del av Kulturkalaset) så då tänkte jag gå dit och titta. Senare på kvällen spelar också bob hund på samma plats så det blir dubbelt trevligt.
Och eftersom det är Kulturkalaset är det dessutom alldeles gratis, det är ju nästan så det låter för bra för att vara sant. Men sant, det är det. Ska bli så härligt att få se Annika igen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home