Wednesday, December 02, 2009

Fruktansvärt

Leksand - Bofors 6-0 (0-0, 4-0, 2-0)

Alltså att förlora borta mot Leksand är inget konstigt på något sätt, det är en sådan match där man inte räknar med något annat än förlust och allt annat än bonus. Men 6-0 mot ett på grund av skador ytterst decimerat Leksand är alldeles på tok för stora siffror. Det ska bara inte hända.
Betänker man sedan att skotten vad jag sett slutade 20-29 (till Bofors) är det alldeles åt helvete dåligt. Man ska inte släppa in 6 mål på 20 skott och man ska definitivt göra åtminstone ett par stycken på 29. Visst, man kan skylla på att många av baklängesmålen kom i numerärt underläge men då får man för tusan se till att inte dra på sej massa utvisningar, plus att man bör utnyttja dom numerära överlägen man själv får. Men man verkar ha fått tillbaka problemet från tidigare säsonger att man inte lyckas göra mål, i början av säsongen satte man chanserna men nu får man inte in pucken. Det är som att laget gått på myten om sin egen förträfflighet och inte riktigt tar kampen framför mål utan (undermedvetet) tror att målen ska komma lite av sej självt.
Det känns tungt just nu men det är ingen idé att gräva ner sej i det här, nu är det nya tag som gäller och tre poäng mot Borås på fredag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home