Saturday, December 12, 2009

På värmländsk mark ännu en gång

Så sitter jag här i Karlskoga igen då efter åtta timmars resa och lite tid för mat och annat. Själva resan från Kalmar tog egentligen omkring sju timmar men så var jag ju tvungen att åka hemifrån mej en timme innan tåget gick så totalt nästan exakt åtta timmars restid blev det.
Hade sett fram emot en lugn, skön och framförallt vilsam kväll då jag av naturliga skäl känner mej rätt sge och sliten, men så blir det inte riktigt. Visade sej när jag kom hem att morsan och farsan kommer ha lite folk här under kvällen så särskilt lugnt blir det nog inte (dom brukar ju ha ne tendens att bli en anign högljudda och så liksom). Men jag får väl göra det bästa av situationen och typ isolera mej med hörlurar här uppe om det blir på tok för rörigt. Lite trist dock att jag inte kommer kunna sitta och titta på tv ostört (hata att det inte går att stänga mellan köket och vardagsrummet, "öppna" planlösningar är värdelöst, dörrar ftw) men det är väl som det är och inte mycket att göra åt.
Resan gick hur som helst bra, inte en enda försening och inga ersättningsbussar så långt ögat kunde nå.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

såja...nu är du hemma, och snart ska du smaka av den goda julmaten som ska bäras hem och tillredas under den närmaste tiden...du ska också få de underbara julklapparna snart, och erkänn att Karlskoga är ganska trevligt och gemytligt vid den här tiden på året?

4:15 AM  
Blogger Nicklas R said...

Jo vars, just för tillfälelt när det är sn och massa julbelysning överallt och julen nalkas är det helt okej

8:19 AM  

Post a Comment

<< Home