Sunday, December 27, 2009

Skit igen

Bofors - Leksand 2-3 efter straffar (1-1, 1-1, 0-0, 0-0, 0-1)

Bofors var bättre än Leksand sett över hela matchen och borde ha haft tre poäng (det hade varit det mest rättvisa resultatet). Men lyckas man inte utnyttja sina power play och fem mot tre-överlägen så vinner man inte helt enkelt. Jag menar, mot ett topplag (som Leksand trots allt är) måste man utnyttja sina numerära överlägen för att vinna och det gjorde inte Bofors idag tyvärr.
Positivt dock att det för en gångs skull var en domare som faktiskt vågade ta utvisningar på Leksand, det hör inte till vanligheterna. Då känns det dock lite extra synd att BIK inte lyckades ta vara på chanserna och hänga dit ett par power play-mål i sista.
Och ännu en förlorad strafflägning alltså. Tror Bofors måste träna lite på straffar för hitills den här säsongen ahr dom varit rätt kassa på det momentet, idag var dte återigen tre ganska dåliga straffar (även om Cribbes inte var superlång ifrån oc hade varit rätt snygg om den hade gått in). Det blir liksom för mycket dragnignar och när man väl skjuter skjuter man rakt på målvakten, inte helt lyckat som ni kanske förstår.

Men nu rä dte tydlöigne mat så det är väl bäst jag går ner och äter. Jag som hade tänkt pilla lite med nyårsskivan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home