Friday, January 22, 2010

Bubbelplast 2.0

Var och hämtade det där paketet förut. Det var större än jag hade räknat med. Inte tyngre, men större. Först fick jag lite panik över att någon av böckerna jag hade beställt skulle vara jättetjock och jättestor men den poniken försvann när jag kom hem och öppnade paketet. Det visade sej nämligen att halva kartongen var fylld av någon sorts luftfyllda plastpåsar, lite som bubbelplast i jätteformat (även om det egentligen inte alls var likt bubbelplast).
Jag som älskar bubbelplast blev naturligtvis ytterst fascinerad av dessa påsar och tyckte att det här nog var ett av dom bästa paketen jag fått, någonsin. Och när man smäller dom här påsarna (vilket är rätt svårt, man måste stampa på dom) låter det inte alls som vanlig bubbelplast utan det är en rejäl smäll, nästan som ett pistolskott (eller okej, jag vet inte riktigt hur ett pistolskott låter men jag tänker att det låter lite som när man stampar på dom här påsarna).
Var naturligtvis tvungen att googla på namnet som stod tryckt på luftpåsarna, och här kan ni se bilderoch läsa fakta om denna fantastiska produkt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home