Saturday, February 27, 2010

Ännu en gång tre av fyra

Tre av fyra, 75%, den här gången också. Kände väl att det lutade åt det när jag hade sett framträdandena och hört låtarna så det kom inte som någon större överraskning (även om jag blev minst sagt överraskad av att Anna Bergendahl sopade hem segern i deltävlingen), men jag kan inte förneka att det hade varit kul att få in fyra av fyra åtminstone en gång under deltävlingarna.
Var förresten Py Bäckmans framträdande verkligen på riktigt eller var det ett utstuderat skämt? Det känns lite som det kan ha varit årets lökigaste bidrag. Annars var det faktiskt rätt många lökiga bidrag idag, förutom nämnda Bäckman sög Noll Disciplin Lovestoned också rätt hårt (även om jag faktiskt trodde Lovestoned skulle vara ännu värdelösare än dom var efter att ha läst förhandsrapporterna).
Låtmässigt tycker jag nog faktiskt Neo var bäst idag. Det var väl egentligen ingen toppenlåt men i sammanhanget tycker jag den fungerade väl. Sen var väl inte konkurrensen direkt mördande heller...

Sett till hela säsongen tycker jag Salem Al Fakir varit bäst. Som jag väl nämnde redan efter första deltävlingen var ju hans låt en sån där låt som nästan är bra på riktigt. Sämst under säsongen? Tja, förutom dom nämnda från kvällens deltävling känns Hihglights, Eric Saade (som verkar vara en rätt vidrig människa), hårdrocksbanden och Frispråkarn som kandidater till den titeln.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home