Thursday, February 04, 2010

God natt, och så lite gnäll

Ska nog sova nu. Imorgon är det skola igen, sista gången den här veckan. Som det ser ut nu är det bara föreläsningen jag har i skoljobbsväg imorgon, så då kan jag åka hem direkt efter skolan och ta igen mej lite.

Såg förresten att Europe är klara för Putte. Jag tror inte jag behöver säga så mycket om det för jag skulle bara låta gnällig och överkritisk, och dessutom vet nog alla redan vad jag tycker om en sådan bokning. Men nu kan det väl räcka med gamla trötta hårdrocksfarbröder och wt-bokningar va? Tycker nästan att vi som gillar bra musik borde få Jarvis eller Moz som kompensation...
[ingenting], Billie, Mary Onettes, Hästpojken och Kite i alla ära, men det kunde ju vara kul med någon bra lite större akt också (och Annika så klart, men hon borde vara självskriven överallt alltid). Dom tänkta översta raderna på affischen känns ju rätt avskräckande i dagsläget.

Och nu blev jag visst lite gnällig i alla fall. Nåväl, får skylla på att jag faktiskt föddes i Örebro eftersom Karlskogas bb av någon anledning var stängt på den tiden.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home