Monday, March 01, 2010

Snö och sånt

Tycks ha fallit lite snö under kvällen. Dock inte mycket alls utan vad jag kan se härifrån rör det sej om millimeter. Tror ärligt talat att perioden med rejält med snö är över här nere för den här gången. Har varit plusgrader några dagar nu och det har tagit rejält på dne snö som låg, på sina ställen har gräset till och med börjat titta fram. Och det som kommit nu ikväll gör nog ärligt talat ingen större skillnad faktiskt.
Sen är det i och för sej en hel del snö kvar i snöhögar och snödrivor, och på helt oplogade ytor är det också ett par decimeter kvar (på vägar och trottoarer har dte dock varit helt snöfritt dom senastedagarna) men det har ändå blivit betydligt mindre än för bara en knapp vecka sedan. Lite småtrist kan jag tycka eftersom jag gillar snö. Men så är ju årstidernas växlingar, och nu har vi ju gått in i mars som man nog skulle kunna kalla för den första vårmånaden.
Sen har jag i och för sej hört rapporter om att det fortfarande är väldigt mycket snö en bit upp (läs: Karlskoga) men här nere har det börjat försvinna. Återstår att se om det är slutet på snön för den här vintern, men min gissning är att det är det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home