Wednesday, June 16, 2010

Ett inlägg med information om vad som händer nu samt planer inför morgondagen. Ungefär som vanligt vid den här tiden alltså.

Nu är det dags att sova tror jag. Imorgon blir det som vanligt mer skolarbete. Dock är det sagt att det toppenväder imorgon så jag fnderar på att arbeta på förmiddan och sen ta lite ledigt under eftermiddan och sitta i solen istället. Men det får visa sej imorrn hur det blir med den saken.
Eventuellt kan det vara så att jag har en tvättid bokad också. Morsan tvättade åt mej när dom var här och av någon märklig anledning fick hon för sej att boka en ny tid så tät inpå. Känns aningen ovärt om jag får säga det själv, jag menar min vanliga tvättfrekvens är ju typ max en gång varannan månad. Fast har jag en tid bokad är det väl lika bra att utnyttja den antar jag, men skulle det visa sej att det är imorrn och det är kanonväder imorgon eftermiddag bokar jag nog om den tiden till nån annan dag istället. För sitter jag i solen och dricker vin kommer jag ändå inte komma mej för att gå iväg till tvättstugan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home