Friday, September 17, 2010

Debatten typ

Såg partiledardebatten på tv nu under kvällen. När dom pratade om sjukförsäkring och sånt så blev jag fan förbannad. Hur i helvete kan Reinfeldt stå och prata om att sjuka utan arbetsförmåga inte alls ska bli av med ersättning när det är vad som händer gång på gång på grund av den politik han för? Hur fan kan han överhuvudtaget se sej i spegeln när han ser vad hans politik leder till? Fredrik Reinfeldt kan mycket väl vara den störste hycklare vi någonsin haft i svensk politik. Det vore fullkomlig katastrof om han får fyra år till. Jag vågar inte ens tänka på hur samhället kommer se ut om fyra år om vi inte byter regering på söndag.
Och hur fan kan Hägglund stå och prata om att det har blivit en mänskligare Sverige när det är precis tvärtom? På vilket sätt är samhället mänskligare när sjuka utförsäkras? När arbetslösa ses som lata slöfockar som inte får jobb för att dom inte försöker tillräckligt hårt?

Jag blir så jäkla förbannad när jag hör borgarna stå och ljuga svenska folket rakt i ansiktet. Jag undrar vad dom lever i för verklighet, tror dom ens själva på det dom säger?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home