Friday, December 10, 2010

Ett billarm

Tidigare ikväll körde larmet på en bil här utanför igång. Det tjöt och blinkade. Efter en liten stund tystande tjutandet men lamporna blinkade fortfarande. Sedan fortsatte det blinka en rätt bra stund innan det till sist slutade. Så gick det en kort stund och sedan började det både tjuta och blinka igen och så upprepades proceduren med att tjutande tystnade ganska fort och så en god stund senare slutade det också blinka. Detta har sedan upprepats ett antal gånger, och precis i den här sekunden slutade bilen blinka för den här omgången.
Det är nästan så att man är sugen på att sitta upp bara för att se hur länge det kommer pågå. Och för att se ägaren reaktion när han eller hon kommer ut imorgon bitti och upptäcker att larmet har laddat ur batteriet.

På tal om batterier så måste jag köpa batterier imorgon. Dock inget bilbatteri utan helt vanliga AAA-batterier. Har en del annat som också behöver handlar imorgon så det får nog bli en tur till giraffen tror jag. Så giraffen och skolarbete är väl vad som står på schemat imorgon. Och eftersom jag nämner vad som kommer hända imorgon förstår ni säker att klockan har gått och blivit läggdags för min del. Idag ska jag dock se till att jag inte ställer om klockan så den ringer en timme för tidigt imorgonbitti.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home