Wednesday, December 01, 2010

Must, morgondagens äventyr och godnatt

Passade på att köpa must till imorgon när jag var på netto förut. Ska nämligen till Borgholm över dagen imorrn (och även på torsdag) för att göra lite intervjuer till uppsatsen och då är jag inte säker på att jag orkar/hinner gå till affären imorgon. Som väntat hade dom dock inte must på glasflaskor på netto utan jag fick köpa must på burk istället. Det blir ju inte riktigt på riktigt, även fast det faktum att det råkar vara Apotekarnes julmust höjer riktighetsgraden, men det får gå. Har faktiskt aldrig druckit must på burk förut (osäker på om jag ens sett det förut) så det ska bli intressant att se hur det är. Jag lägntar redan tills jag kommer hem imorgon eftermiddag/kväll och kan sjunka ner i soffan med årets första must. Det ska bli riktigt härligt.
Inte alls lika härligt är att jag måste gå upp svintidigt imorrn för att hinna med bussen som ska ta mej till Öland. Måste gå upp senaste vid halv sju, hemskt. En fördel finns dock med det och det är att jag hinner se första avsnittet av julkalendern på morgonen, precis som när man var liten och tittade på julkalendern innan man gick till skolan på morgonen (eller som förra året då jag tittade på julkalendern innan jag gick till kontoret på morgonen).
Men eftersom jag ska upp tidigt ska jag gå och lägga mej nu. Lika bra att se till att få all sömn man kan så att man inte somnar mitt i någon intervju. Det hade ju varit lite pinsamt kanske.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home