Wednesday, December 22, 2010

Resan norröver typ

Så sitter man i Karlskoga ett tag igen. Kom hit lite senare än beräknat då det blev lite förseningar på vägen, var exempelvis över en timme sen ifrån Alvesta vilket ledde till att jag fick ta ett senare tåg från Mjölby och sedan var framme i Örebro lite drygt två timmar efter att jag egentligen skulle varit där. Men jag ahde ju ingen tid att passa eller nåt sånt så även om försenignarna natrurligtvis var irriterande så var det aldrig någon större fara så att säga. Huvudsaken var ju att jag kom fram liksom. Dessutom var vinterlandskapet utanför tågfönstret så förföriskt att man inte riktigt kunde hetsa upp sej, det var fantastiskt vackert.
Dock började resan bra, hann bara gå något tiotal meter från porten innan en bil saktade in brevid och erbjöd skjuts till centralen. Efter att ha gjort en snabb bedömnign av situationen och bedömt att snubben som körde verkade pålitlig tackade jag ja och åkte med ner till centralen. Trevligt tycker jag, då slapp jag ju stå och vänta på bussen och jag sparade in pengarna som bussbiljetten hade kostat. Det finns tydligen genuint snälla människor fortfarande.

Nu har jag varit här sedan strax efter 18 och har egentligen inte gjort särskilt mycket. Har slagit in ett par paket och ätit mat men annars har det mest blivit att man tagit lite allmänt lugnt så där.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home