Thursday, August 11, 2011

Frimärke och vin kom jag hem med

Bestämde mej för att promenera ner till giraffen för att handla det där frimärket. Passade då också på att kika in på systembolaget och köpa med ett par flaskor vin. Kändes som att det kunde vara bra att ha hemma liksom. Dock glömde jag att ta med brevet jag skulle ha frimärke till så det kilade jag ut och postade nu på kvällen. Tog på mej skinnkavajen när jag gick ut och postade brevet. Slog mej när jag såg mej i spegeln att den sitter jäkligt bra så den kommer jag nog använda en hel del under hösten tror jag.

Hur som helst känns det naturligtvis trist att jag inte är i Göteborg. Fast det är inget som jag går och tänker på direkt. Däremot kommer det nog göra ont när klockan närmar sej 19:40 på lördag och jag vet att Jarvis & Co snart ska kliva upp på scenen.
Fast å andra sidan såg jag att både Eric Saade och EMD-Erik spelar här i Kalmar ikväll. Får väl kompensera med att gå dit. Det blir nog säkert lika bra som way out west. Eller inte. Ärligt talat är jag rätt glad att jag inte bor i centrum just ivkäll. Att ha en "konsert" med Eric Saade inpå knuten hade nog varit värre än när Charlotte Perelli körde tre singbacklåtar precis utanför fönstret när jag bodde i Hultsfred.
För övrigt sitter jag och lyssnar på The Crookes för tillfället. Det är fett bra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home