Friday, August 19, 2011

Imorgon är det dags

Tentan är redan klockan 8 imorgon bittit. Det betyder att jag måste kliva upp senast klockan 6. Det är sjukt tidigt. Av den anledningen ska jag gå och lägga mej nu så att jag hinner få några timmars sömn åtminstone. Är ju liksom svårt att prestera på topp annars.
Men det är en viktig tenta. Klarar jag den blir det magisterprogram, annars är åtminstone delar av höstterminen högst oklara. Så jag hoppas verkligen att känslan att jag har hyfsad koll på grejerna stämmer. Dock har jag varit sjukt nära att klara den här tentan tidigare (om jag minns rätt missade jag med några få poäng) och nu är jag grymt mycket bättre förberedd så rimligtvis borde jag ha åtminstone hyfsade chanser att klara den. Genom att lägga stora delar av sommaren på att plugga känns det som att jag, för att låta lite högtravande, har gett mej själv chansen att klara den. Så grundkänslan inför imorgon är bra, nu är det liksom bara upp till mej själv.
Dock ser jag inte alls fram emot att klockan ska ringa så galet tidigt. Det är mer ångestframkallande än tanken på att det är tentadags imorgon.

Får se om jag orkar/hinner skriva något här innan jag går imorrn. Annars får ni önska mej lycka till.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home