Thursday, October 27, 2011

Imorgon väntar både skolarbete och firande

Nu när jag varit 26 i sisådär fem minuter (eller rent formellt omkring en timme och fem minuter eftersom sånt där väl räknas från midnatt egentligen) ska jag gå och lägga mej. Jag är lite trött och sånt.
Imorgon ska jag se till att skriva färdigt den där reflektionsrapporten om Bröderna Mozart. Om jag hinner/orkar ska jag nog läsa lite i en skolbok vi ska skriva lite om till 7/11 också. Så det blir en del skoljobb under dagen alltså, det är ett måste för att allt som ska göras den närmsta tiden ska hinnas med. Utöver skolarbetet kommer jag dock även se till att fira min födelsedag. Blir inget avancerat firande dock utan jag tänkte ta det ganska lugnt. Mycket just på grund av att det är en väldigt intensiv skoljobbsperiod men också för att jag ska upp hemskt tidigt på fredag och åka till Pukeberg. Men som tanken är just nu kommer firandet bestå i lite god mat, kanske ett glas vin till maten och så naturlgitvis lite champagne. Champagne är ju lite av en tradition sedan förra årets födelsedag (alltså jag drack champagne då och champagne är ju trevligt så nu har jag bestätm att det är en tradition). Det ska nog kunna bli ganska trevligt tror jag.

Men det är imorgon det och först ska jag sova ngåra timmar så jag har energi både till skolarbetet och till födelsedagsfirandet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home