Tuesday, December 27, 2011

En hockeydag

Efter att jag var klar med skolarbetet i förmiddags har dagen mest handlat om hockey. Först spelade jag NHL nästan hela eftermiddan och sen gick jag och tittade på Bofors - Borås under kvällen. Om vi tar NHL först så gick det ganska bra. Vann juniormästerskapet och poängligan där. Blev sedan draftad. Lite förvånande blev jag dock inte draftad högre än fyra, förvånande eftersom jag vann poängligan för juniorer väldigt överlägset och kammade hem varenda utmärkelse som gick att vinna. Men fyra är ju högt det också. Hamnade i Atlanta, kanske inte det lag jag helst av allt ville hamna i (helst ville jag nog till Rangers, och efter det något av dom andra original six-lagen) men helt okej ändå. Hann dock bara spela fyra matcher med Atlanta innan jag chockerande nog blev nedskicakd i farmarlaget. Förstår ärligt talat inte riktigt varför, jag hade ändå gjort fyra poäng på mina fyra första NHL-matcher och spelade rätt hyfsat, men det är ju som det är. I första (och hittills enda eftersom jag var tvungen att äta sen för att hinna äta innan jag skulle iväg) matchen i farmarlaget gick det dock sjukt bra, gjorde fyra poäng varav tre mål.
För att sedan gå vidare med den riktiga hockeyn så gick det också bra. Bofors vann stort (mer om det senare) och det är ju alltid trevligt. I övrigt var matchen nog ärligt talat lite sisådär men kul att vara på hockey liksom. Säsongens första match för min del. Men tror ni inte på fan att den där satans modellflygklubben var där och flög sin jäkla plan igen? Jag lyckas nästan alltid pricka in just den match när dom är där. Förstår inte vad dom har för hållhake på Bofors som får komma dit år efter år efter år. Nästan så man önskar att någon kunde ta med en luftvärnskanon nästa gång.
Nåväl, det bestående en intrycket från matchen är hur som helst att Jens Karlsson är en riktig douche. Spelade fult som attan och när han väl fick matchstraff (hihihi) gjorde han fula tecken åt publiken. What a douche helt enkelt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home